• 22/10/2024
  • Hoşgeldiniz

Modada anne çocuk uyumu

Son yıllarda anne çocuk giyimi moda dünyasında yaygınlaşmaya başladı ve bu durum piyasadaki markaların anne ve çocukları için aynı kombinleri daha fazla üretmesine sebep oluyor. Özellikle kız çocukları ile aynı kombini yaparak giymek son zamanlarda annelerin severek uğraştığı bir moda akımı.

Moda tutkunu bir anne olarak çocuğunuzla aynı kombini giymek, hem şirin hem de tarz bir görüntü yansıtıyor. Üstelik çocuğunuzla aynı kıyafeti giymeniz, çocuğunuzun kıyafet sorununu da ortadan kaldırıyor.

Kış ayları için tayt ve kazak

Anne ve çocuk kombini yapmak için mevsimin bir önemi yok. Mağazalarda 4 mevsime özel anne ve çocukları için kreasyonlar bulmak mümkün. Fakat bu moda akımının yavaş yavaş popülerlik kazanmasından kaynaklı, her zaman çok sayıda kıyafet bulmak zorlaşıyor. Bu sebeple de, annelerin beğenisini kazanmak da güçleşiyor. O yüzden, kendi kombininizi kendiniz hazırlamak bazen en iyisi oluyor. Kış aylarında sade ve şık bir kombin için, siyah tayt ve ona uyumlu bir kazakla kendiniz ve kızınız için güzel bir kombin yaratabilirsiniz.

Yaz için elbise

Anne kız kombin önerileri denince öyle aklınıza çok detaylı kombinler gelmesin. Gayet basit ve şık, tek parça elbise ile de kızınızla aynı kombini oluşturabilirsiniz. Özellikle yaz ayları için ideal olan elbiselerden beğendiğiniz bir modeli hem kendinize hem kızınıza göre diktirebilir ya da çeşitli markalardan anne çocuk elbise kombini araştırabilirsiniz.

Tek parça elbise ile uyumlu bir ayakkabı rengi belirleyin, bir tane kendinize bir tane de kızınıza bu ayakkabılardan alın. İşte yaz için kombininiz tamamlandı, kızınızla birlikte göz kamaştırmak için artık hazırsınız.

Etek ve gömlek modası

Yaz aylarında küçük kızınızla birlikte tercih edebileceğiniz diğer bir kombin önerisi de etek ve gömlek modası olabilir. Anne-kız etek modası son zamanlarda hem internet mağazalarında hem de marka ve mağazalarda popüler olmaya başladı bile. Pek çok markanın koleksiyonlarında kadınlara özel üretilen gömlek ve t-shirtlerin küçük kız çocuklarına göre de üretilmesi işinizi kolaylaştıracaktır.

Stil ve İmaj Danışmanı 

Burçak Ilıman