• 22/10/2024
  • Hoşgeldiniz

Evde üretilmiş gibi

  • 06.11.2017

Bebeklik çağında cilde sürülen ürünler hassaiyetle seçilmeli. Ürünlerin temelindeki maddeler ne kadar doğal olursa o kadar iyi. Her anne, bebeğinin cilt bakımı için en sağlıklı, en doğal, en güvenilir ürünü kullanmak ister.  Sadece anneler mi, babalar, anneanneler, babaanneler ve hatta dedeler de bunu ister. 

Bekir Şahin, torunun alerjisi nedeniyle yüzde yüz doğal şampuan arayan ve aradığı ürünü bulamayınca kendisi yapmaya kalkan örnek bir dede. Şahin; üç yıl süren AR-GE çalışmalarından sonra tamamen doğal bir ürün üreterek amacına ulaştı.

Hem dünya genelinde hem de Türkiye'de doğa ve çevreyi korumaya yönelik bilinç arttıkça yüzde yüz doğal ürünlere olan talebin de arttığını aktaran Bekir Şahin: "Tüketiciler, yediği gıdalar ve evlerinde kullandıkları ürünler dahil, daha sağlıklı ve daha güvenli seçenekler arıyor, kullandıkları ürünlere güvenmek istiyor ve geleneksel yolları tercih ediyor. Biz de Glohe Grup olarak evde üretimi bir adım öteye taşıdık. Yeni nesilleri koruma görevi biz yetişkinlere verildi. Bu nedenle bu sorumluluğu yerine getirmeliyiz. Tüm bebekler bizimdir." dedi.

Bebekler için yüzde yüz doğal bakım

Sabun, kişisel bakım, ev temizlik ve anne bebek ürünleri olmak üzere Incia 'da 40 civarında ürün bulunuyor. Yüzde yüz doğal olan İncia'nın anne ve bebek serisinde atopik jel krem, pişik önleyici jel krem, bebek yağı, bebek yağı jeli, göğüs ucu jel kremi ve karın çatlak jel kremi olmak üzere 6 adet ürünü mevcut.